De geïntegreerde bedrijfssoftware voor SW-bedrijven

UP-TO-DATE INZICHT IN DE PERFORMANCE VAN UW BEDRIJF EN DE AFZONDERLIJKE BEDRIJFSONDERDELEN

SW-Enterprise is dé geïntegreerde automatiseringsoplossing waarin uw strategie en businessmodel altijd leidend zijn.

FINANCIEEL

Met SW-Enterprise Financieel houdt u eenvoudig overzicht over de financiële situatie van uw SW-bedrijf én van de verschillende bedrijfsonderdelen. De financiële processen en financiële informatie van de verschillende bedrijfsonderdelen zijn in Financieel volledig geïntegreerd. Waardoor uw efficiency vergroot. En u altijd beschikt over de juiste, up-to-date informatie om strategische beslissingen te nemen. Overall of per bedrijfsonderdeel.   

Lees hier wat het programma u verder te bieden heeft>

PROJECT

Project is de complete geïntegreerde automatiseringsoplossing voor uw projectmatige bedrijfsonderdelen, zoals groenvoorziening en schoonmaak. Project omvat modules voor uw totale werkproces: van relatiebeheer, calculatie en offertes tot en met planning, nacalculatie, facturatie en rapportages. Project helpt u om in de dynamiek van alledag overzicht te houden op uw lopende projecten en planningen en inzicht te krijgen in de performance van uw activiteiten.

Lees hier wat het programma u verder te bieden heeft. >

ORDER

Order, de geïntegreerde automatiseringsoplossing voor de ordergestuurde bedrijfsonderdelen, helpt u om uw productieproces te stroomlijnen. Door inzicht te geven in de efficiency van uw werkprocessen. En door flexibiliteit te bieden in uw planning. Hoe breed uw assortiment en opdrachten ook zijn. Zo heeft u altijd up-to-date inzicht in uw performance. En houdt u grip op uw bedrijfsvoering. 

Lees hier wat het programma u verder te bieden heeft. >

DETACHERING

Eén centraal systeem voor al uw opdrachtgevers, SW-medewerkers, projecten, planningen en urenregistratie. Dat is de solide basis onder Detachering. In Detachering heeft u altijd een up-to-date inzicht in de inzetbaarheid van uw medewerkers en in de status van uw projecten. Zonder dat u daarbij de benodigde flexibiliteit in uw planningen verliest. Zo behoudt uw grip op uw bedrijfsvoering en kunt u sneller inspelen op de wensen van uw klanten. 

Lees hier wat het programma u verder te bieden heeft. >

Geïnteresseerd?

Contact