De geïntegreerde bedrijfssoftware voor SW-bedrijven

SW-Enterprise: uw zekerheid in een sterk veranderende markt

Uw organisatie wordt uitgedaagd. Door nieuwe wetgeving, gewijzigde subsidieregels en maatschappelijke veranderingen. 

SW-Enterprise helpt u op deze ontwikkelingen in te spelen. SW-Enterprise is dé geïntegreerde automatiseringsoplossing waarin uw strategie en businessmodel altijd leidend zijn. Dit biedt u maximale flexibiliteit en wendbaarheid in uw bedrijfsvoering. En geeft u up-to-date inzicht in de performance van uw bedrijf en de afzonderlijke bedrijfsonderdelen.

Één systeem

1

Met SW-Enterprise creëert u uniformiteit in uw ICT-landschap. Dit maakt het beheer eenvoudiger, efficiënter en dus goedkoper. Omdat de user interfaces van de verschillende werkomgevingen identiek zijn, kunnen medewerkers van de verschillende bedrijfsbureaus elkaar bovendien zonder problemen waarnemen.  

Schaalbaar

2

SW-Enterprise beweegt met uw organisatiegrootte en organisatiestructuur mee. Het programma is eenvoudig schaalbaar in grootte, aantal bedrijfsonderdelen en in de inrichting van de modules. 

Delen én afschermen

3

U bepaalt zelf welke informatie en functionaliteiten tussen de bedrijfsonderdelen gedeeld worden en welke niet.  

Management rapportages

4

Met SW-Enterprise krijgt up-to-date inzicht in de performances van uw bedrijf. Op welk niveau dan ook.  Per specifiek project, per bedrijfsonderdeel of getotaliseerd voor het totale bedrijf. Zo houdt u eenvoudig grip op uw bedrijfsvoering. 

Combinatie uren mogelijk

5

In SW-Enterprise is het mogelijk om SW-uren (met SW-factor of loonwaard) en externe uren (vrije bedrijfsleven) in één project gecombineerd te plannen, registreren en factureren. 

Medewerkers bedrijfsbreed inzetten

6

Met SW-Enterprise is het mogelijk om medewerkers bedrijfsbreed op verschillende projecten in te zetten, zonder dat u gegevens opnieuw hoeft in te voeren of verschillende contract- en urenadministraties hoeft bij te houden. Dit vergroot de flexibiliteit en effectiviteit van uw organisatie. 

Alle gebruikersvormen

7

SW-Enterprise is beschikbaar als softwareprogramma voor pc’s of bedrijfsnetwerken en online als SaaS oplossing. Het is in alle vormen mogelijk om mobiel – tijd- en plaatsonafhankelijk – te werken in SW-Enterprise.        

Jarenlange ervaring

8

SW-Enterprise is ontwikkeld op basis van bijna 30 jaar kennis van en ervaring in de SW-markt. 

Geïnteresseerd?

Contact